Start verkoop Het Eerste Kwartier
14.06.2013

In Amersfoort start op zaterdag 22 juni de verkoop van Het Eerste Kwartier. Dit is het eerste bouwblok van het Hogekwartier dat binnenkort in uitvoering zal gaan. Het door JSA ontworpen complex bestaat naast 48 koopappartementen uit 28 huurappartementen, 14 eengezins huurwoningen en een hostel.

De 24 appartementen die als eerste in de verkoop gaan zijn gelegen aan de Hogeweg, een belangrijke invalsweg van Amersfoort. De appartementen op de begane grond hebben een priv├ętuin, met directe toegang tot de gezamenlijke binnentuin. De appartementen op de verdiepingen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia. Bij het ontwerp van de gebouwen is veel aandacht besteed aan de materialisering. De gevels zijn opgebouwd uit subtiel verschillende baksteenmixen in combinatie met architectonisch beton. Ook de kleur van de kozijnen varieert per pand en is afgestemd op die van de gevelsteen.

Op zaterdag 22 juni vindt er een informatiemiddag plaats over het Hogekwartier in het Huis van Bartels aan de Hogeweg 112 in Amersfoort.

Visuals: A2Studio


naar projectbeschrijving

naar website Hogekwartier