Selectie Vijverbuurt Park 16Hoven
18.07.2012
JSA is door ABB Projectontwikkeling gevraagd voor het ontwerp van 3 verschillende villa typen, aan de Buys Ballotlaan in Park 16Hoven. Dit gebied - tussen het centrum van Rotterdam en het vliegveld Zestienhoven - wordt in de komende jaren verder ontwikkeld voor woningbouw. Met deze ontwikkeling wil de stad een aantrekkelijk buitenstedelijk en groen woonmilieu creƫren, direct ten noorden van het centrum.

De Buys Ballotlaan, in de Vijverbuurt, wordt in het stedenbouwkundig ontwerp omschreven als de meest chique laan van Park 16Hoven, met grote vrijstaande en enkele geschakelde woningen op royale kavels. JSA zal voor deze laan 2 verschillende vrijstaande villa's en 1 type tweekapper ontwerpen. Afhankelijk van de verkoop zullen de verschillende typen verder worden uitgewerkt.

Binnen hetzelfde stedenbouwkundige plan worden op dit moment een appartementengebouw met twaalf appartementen en veertien grondgebonden woningen aan de Van der Duijn van Maasdamweg naar ontwerp van JSA gerealiseerd; oplevering dit najaar.

naar website Park 16Hoven