JSA*CIMKA naar Shanghai
07.11.2007
JSA neemt samen met CIMKA deel aan de manifestatie Shanghai International Creative Industry Week 2007.

Deze jaarlijks terugkerende manifestatie wordt georganiseerd door het Shanghai Creative Industry Centre in samenwerking met de gemeente Shanghai. Nederlandse ontwerpers hebben de mogelijkheid hier hun werk en ambities te presenteren aan de Chinese genodigden; mensen uit de creatieve sector en overheid, ontwikkelaars, ontwerpers, architecten etc.

De manifestatie toont ‘Dutch Design’ in al haar facetten: productontwikkeling, mode, visuele communicatie, grafisch ontwerp, stedenbouw, landschap en architectuur. De ontwerpen en het werk van de verschillende deelnemers worden geĆ«xposeerd in de vorm van beeldmateriaal, tekst en maquettes. Een catalogus geeft een overzicht van de deelnemende bureaus en de projecten die gepresenteerd zijn.

Lezingen, presentaties en een Pecha Kucha avond zijn onderdeel van de manifestatie. JSA en CIMKA zullen hun werk presenteren met een lezing.

De manifestatie vindt plaats in het Creative Industry cluster 1933 Old Millfun in Noord-Shanghai van 15 tot 21 november 2007.

naar programma

naar CIMKA