Locatie

routebeschrijving auto

Vanuit de richting Den Haag (A4, A13, A20) of Utrecht (A12, A20) neemt u afslag Centrum (14). Op het verkeersplein neemt u wederom de afslag Centrum (Schiekade). Na 2 km bij de rotonde (Hofplein) linksaf de Pompenburg op. Vervolgens rechts aanhouden (Goudsesingel) en na 500m rechtsaf de Mariniersweg op. Sla op de Mariniersweg de tweede straat af naar links (Hoogstraat). De eerste straat naar rechts is de Kipstraat. Het kantoor van JSA bevindt zich op nummer 52, op de derde verdieping boven Vendu Notarishuis.

Vanuit de richting Dordrecht (A16) neemt u de afslag Centrum. Na de afslag neemt u op de rotonde (Abram van Rijckevorselweg) de 3e afslag richting Rotterdam Centrum. Volg de Maasboulevard voor ongeveer 3 km. Sla bij het Havenziekenhuis rechtsaf richting Oostplein en vervolgens na 300m linksaf de Burgemeester Van Walsumweg op. De eerste voor auto's toegankelijke straat naar rechts is de Kipstraat. Het kantoor van JSA bevindt zich op nummer 52, op de derde verdieping boven Vendu Notarishuis.


routebeschrijving OV

Vanaf Rotterdam CS neemt u de stoptrein naar station Blaak. Vanuit daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Kipstraat: loop onder de Kubuswoningen door en steek de Mariniersweg over. De eerstvolgende straat naar links is de Kipstraat. Het kantoor van JSA bevindt zich op nummer 52, op de derde verdieping boven Vendu Notarishuis.