Locatie
routebeschrijving auto

Vanuit de richting Den Haag (A4, A13, A20) of Utrecht (A12, A20) neemt u afslag Centrum (14). Op het verkeersplein neemt u wederom de afslag Centrum (Schiekade). Na 2 km bij de rotonde (Hofplein) rechtdoor de Coolsingel op en na 1 km voorbij kruispunt Blaak de eerste weg rechts de Schilderstraat in. De Schilderstraat is het verlengde van de Witte de Withstraat. Op de kruizing gaat u linksaf  de Schiedamsevest op, en neemt u de eerste afslag Links de Blekerstraat in. Het kantoor van JSA is gelegen aan het einde van de straat aan de rechterzijde, boven Stichting Buurtwerk.

Vanuit de richting Dordrecht (A16) neemt u de afslag Centrum. Na de afslag neemt u op de rotonde (Abram van Rijckevorselweg) de 3e afslag richting Rotterdam Centrum. Na 4,5 km, voorbij het kruispunt met de Erasmusbrug, eerste weg rechts de Schiedamsevest op. Juist voor de kruizing met de Wite de Withstraat gaat u rechtsaf de Blekerstraat in. Het kantoor van JSA is gelegen aan het einde van de straat aan de rechterzijde, boven Stichting Buurtwerk.

Zie tevens de externe link naar google maps.


routebeschrijving OV

Vanaf Rotterdam CS kunt u de metro (Erasmuslijn) nemen richting Spijkenisse. Op metrostation Beurs stapt u uit. Vanuit daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar de Blekerstraat; de eerste zijstraat aan de linkerzijde van de Schiedamse Vest na de kruizing met de Witte de Wittestraat. Het kantoor van JSA is gelegen aan het einde van de straat aan de rechterzijde, boven Stichting Buurtwerk.